Studie-teknikk? *SKRATT-LATTER*

image

Dagens JOKE! Me lo oss nesten skakke når me las denna lille rubrikken her om tips til smart læring…det e jo ikkje TVIL om at vedkommande som har tatt seg bryet med å dela dessa visdomsorda absolutt ALDRI ha vore student, og i alle fall ikkje medisinstudent! Me har forbedringspotenaiale på SAMTLIGE punkt -eller…? Haha Nei, nokon mnd. igjen av student-tilværelsen, og kor skulle det blitt av oss om det ikkje var for «koffeinholdige drikker» som det så fint står! Herreguud -og 8-9 timars søvn? I EKSAMENSPERIODEN?! Me ligge og vrir oss på golvet i rå latter…garantert dagens morsomhet -men smarttelefonar vibrerar i hytt og pine, og facebook-oppdateringar sjekkast flittig med kjappe tastetrykk…ærlig talt…ke e vel eksamenslesing UTEN internett?

Og det beste av alt da: Skille studier og fritid??!! Latterbrøla står i taket… ME HA JO INGEN FRITID!!!! hahahahaha…herreguuuud så teit….

 

image

Kyss fra kaffiglade medisinjenter som e underernært på søvn -og som lure på korleis d i det heile tatt e MULIG å bruka kun 1 minutt på å sjå over pensum…me ler og ler og ler.. dei skulle berre visst!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

3 svar til Studie-teknikk? *SKRATT-LATTER*

 1. Aud sier:

  🙂 er det så enkelt???:) stå på, de er snart ferdige!!!!!

  • medisinjente3 sier:

   Du AUD: Det e jo mykje VERRE! Me e jo blitt slava av pensum jo…pusta det, og søv med det…går ikkje an å bli KVITT DET! Sånn e det… va eit dryss av ironi her 😉

   • medisinjente3 sier:

    Og da gjede det å gjera det beste av situasjonen, eg veit ikkje om du kasn skimta både strikketøy og smart-tlf ein plass i bildet….? Multitasking på høgt nivå 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s