POWER-start på helga med kettlebells!

I grålysningen i dag testa Jente#2 og meg ut ein artig gruppetime, KETTLEBELLS!

Kettlebells er ein forholdsvis ny treningsform, som kan sporast tilbake til 1700-talets Russland. Der blei kulene med håndtak, som opprinnelig heiter girya, brukt som kornknusarar og -vekter. Kettlebells gir deg musklar på rekordtid!

Etter dagens økt pleidde gårdskarane å bruka vektene til å løyse opp verkande musklar i nakke, skuldre, korsrygg og kjernemuskulatur, samtidig som dei vart styrka. Det var starten på dagens kettlebellstrening.

Å løfte og kontrollere ein kettlebell tvingar heile kroppen din, og spesielt kjernemuskulaturen, til å arbeide på ein dynamisk måte som gir både styrke, kondisjon og utstrekking. Me kjem til å kjenna det i morgo Jente#2!!!

Me fekk nøye oppfølging av trenaren vår Gàbor, og han meinar vel sikkert at forbedringspotensialet vårt er stort! Men kjekt var det, super trening! Han poserte velvillig med to svette jenter som skalv i knea, takk for ein effektiv men smertefull time!

No blir det lesing heile dagen, og kanskje ein liten tur på Iguana Street Party i kveld -der så og sei «alle» finne vegen dit for å nyta den herlige sommarstemningen ute før eksamensnervene tek heilt overhand!

God helg alle supre lesarar! Jente#3

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Trening. Bokmerk permalenken.

Ett svar til POWER-start på helga med kettlebells!

  1. Aud sier:

    Dette hadde nok gjort susen for meg også. Eg får klara meg med gåturar og sykkelen min.
    Ha ein god lesedag og ein fin kveld Eksamen kjem til å gå bra, ete sundt og leve sundt og ikkje minst tenke positivt:) hels jentene klem fra mamma og pappa:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s